HTML

Lilu Varsóban Erasmus 2008/2009

Volt egyszer egy lány...elhatározta,hogy nekivág a nagy világnak. Útja Varsóba vezetett... Mert hát "Lengyel, magyar két jó barát, együtt harcol, s issza borát."

Friss topikok

Linkblog

2008.09.28. 12:58 varsói fűszeres lány

buli hétfőn is...

Múlt hét hétfőn volt egy hatalmas koli buli. Nem is akartunk bulizni, csak ültünk nálunk és beszélgettünk, aztán egyre többen lettünk. Játszottunk "Liar"-t, azaz svindlit:) Új szabályokkal, spanyol módra. Persze, hogy én vesztettem, két kör után már Lucía rakta helyettem a lapokat :P Aztán kimentünk a folyósóra...olyan hangosak voltunk, hogy elkezdtük mutogatni, hogy "csss"...mert mindig jön a portás és elkezd lengyelül karattyolni, ha túl nagy a hangzavar. De miután mindenki rákezdett ettől még nagyobb hangoskodás lett...

Lucía, én és Arthur...aki francia, de perfekt lengyel is.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://erasmus-in-the-big-w.blog.hu/api/trackback/id/tr75685608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása