HTML

Lilu Varsóban Erasmus 2008/2009

Volt egyszer egy lány...elhatározta,hogy nekivág a nagy világnak. Útja Varsóba vezetett... Mert hát "Lengyel, magyar két jó barát, együtt harcol, s issza borát."

Friss topikok

Linkblog

2008.10.17. 12:09 varsói fűszeres lány

Az első Erasmus kirándulás: Gdansk

Múlt héten kitaláltuk, - egy hirtelen ötlettől vezérelve -  hogy menjünk el valahova. Nem volt kérdés végülis, hogy hova, mert mindenki szerette volna látni a Balti-tengert, no meg Gdansk gyönyörű városát. Csupán 5 óra vonat út és 3 nap idegeskedés után (Mivel én és Martin foglaltuk a hostelt neten...jah és 17 főre, amiből 14 majd 15 lett.) péntek délután megnyugoda foglaltuk el a szobáinkat egy kedves kis templom meletti parókián (csak, hogy érezzük, hogy mégis hol is vagyunk valójában:) Jah, persze a reggeli misére ébredés élménye felejthetetlen!:) Szóval 3 napot, 2 éjszakát és kb. 10 üveg vodkát  tudhatunk magunk mögött, amit sztem még csak most sikerült kihevernem.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://erasmus-in-the-big-w.blog.hu/api/trackback/id/tr10718523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása