HTML

Lilu Varsóban Erasmus 2008/2009

Volt egyszer egy lány...elhatározta,hogy nekivág a nagy világnak. Útja Varsóba vezetett... Mert hát "Lengyel, magyar két jó barát, együtt harcol, s issza borát."

Friss topikok

Linkblog

2009.01.23. 19:54 varsói fűszeres lány

Katie hazament :( - a nagy sírás estéje

Sokat sírtunk, és persze ittunk megint...mind a négyen. Katie mindegyikünknek adott valami kis apróságot, és egy levelet. Annyira furcsa ez az egész...fél évig minden nap velük keltem és feküdtem...és most hirtelen vége. Ma egész nap depresszió volt. Miután búcsút intettünk Katienek sokáig egyikünk sem tudott megszólalni...csak néztünk magunk elé. Holnap pedig Morgane megy, bár ő jön vissza 3 hét múlva, de ugye nem találkozom vele sem...csak ha (tényleg) visszajövünk majd áprilisban... Ez a hét ilyen volt...meg a jövő hét is ilyen lesz. Utálok búcsúzkodni. Ki szeret, mih? Csak teljesen földhöz vág...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://erasmus-in-the-big-w.blog.hu/api/trackback/id/tr88898353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása