HTML

Lilu Varsóban Erasmus 2008/2009

Volt egyszer egy lány...elhatározta,hogy nekivág a nagy világnak. Útja Varsóba vezetett... Mert hát "Lengyel, magyar két jó barát, együtt harcol, s issza borát."

Friss topikok

Linkblog

2008.11.03. 22:16 varsói fűszeres lány

Lublin és Łódz

Két hete is volt már talán, hogy mentünk kirándulni legutóbb... Lublinba egyik szombaton, Łódz-ba másik nap vasárnap. Hát nem volt sok látni való...de körülnéztünk. Lublin mellett van Majdanek, egy kivégző tábor, vagyis múzeum, oda is elmentünk. Nem voltunk, most 17-en vagyí hányan, mint a gdansk-i kiránduláskor, kb 4-en, 5-en mentünk. Hát azért most is vonatoztunk vagy naponta 4-5órát! Vasárnap estére ki is készültünk rendesen...úgyhogy most az elmúlt két hétben nem is mentünk sehova. Jövő héten (itt hosszú hétvége, mert Independence Day van 11-én) Krakkó-ba megyünk 3napra.

 Łódz-ban van a lengyel Hollywood...Úgy hívják Holly-Łódz (ejtsd: 'vudzs') :) És hát itt is van "Walk of Fame" lengyel módra. :D

Jah, igen még egy érdekesség: egy étterem étlapjáról Lublinban:

Ééés igeeen, megkóstoltam! -"What's inside???" -"Gulasch" Hmm... és sok fokhagyma, meg tejföl. Ééérdekes.

Szólj hozzá! · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://erasmus-in-the-big-w.blog.hu/api/trackback/id/tr5748370

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: roblox free robux online 2019.02.04. 21:08:59

05 ford escape - Humulin sliding scale

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása